Poznaj życie shinobi!!
Mistrz Założyciel
To umiejętności dla Studentów Akademii. Można je sobie wybrać pierw zapisując się do Akademii a następnie piszecie w tym wątku by mieć którąś z umiejętności.
Gouken:Jest to najprostsza z Umiejętności. Polega na prostej walce wręcz. Składa się z trzech poziomów
Lv1:Dodaje nam 2 pkt szybkości i zręczności
Lv2:Dodaje nam 4 pkt szybkości i zręczności
Lv3:Dodaje nam 7pkt szybkości i zręczności.
Wymagania na tę umiejętność:
Mieć Specjalizację Taijutsu
Kontrola chakry: Jest to podstawowa umiejętność dla początkujących shinobi, którzy specjalizują się w ninjutsu. Polega na kontrolowaniu swojej chakry. Jest 5 poziomów tej umiejętności:
1.ZKC(Zwykła kontrola chakry): Najprostszy z poziomów tej umiejętności. Tym poziomem dysponują ninja w akademii. Ten poziom kontroli pozwala nam na umieszczeniu w broni swojej chakry, by zadać większe obrażenia.
2.DKC(Dobra kontrola chakry): Wyższa forma pierwszego poziomu. Na poziomie tym są głównie Genini lub S.Akademii. Poziom ten pozwala nam na chodzenie po drzewach.
3.ŚKC(Świetna Kontrola chakry). Jeden z wyższych poziomów tej umiejętności. Posługują się nim najczęściej Genini i Chuuninim czasem też Jounini. Poziom pozwala nam na zwiększenie szybkości o 4 pkt oraz możemy chodzić po ścianach
4.PKC(Perfekcyjna kontrola chakry):Zaawansowany poziom kontroli ch. Mało który ninja osiąga ten poziom.. Najczęściej osiągją go Jounini E.Jounini lub też Sannini. Poziom umożliwia nam po chodzeniu po powierzchni wody
5.MKC(Mistrzowska kontrola chakry): Tylko nieliczni zdobywają ten poziom. Dzięki niemu można nie tylko te wszystkie czynności, co w innych poziomach, lecz możemy nawet pobrać swoją chakrę z powietrza oraz kontrolować ją. Do tej czynności potrzebna nam będzie umiejętność Senjutsu.
Umiejętność Genjutsu: Umiejętność dla początkujących ninja, którzy specjalizują się w Genjutsu. Składa się z 3 poziomów:
1.Po wprawieniu rywala w Genjutsu możemy kontrolować kontrolować jego ciało.(Poziom:S.Akademii, Genin).
2. Po wprawieniu rywala w Genjutsu mamy nad nim kontrolę, lecz musimy kontrolować wroga z ok. 15 m(Poziom:Chuunin, Jounin)
3. Po wprawieniu rywala w Genjutsu mamy go w garści. Możemy go nawet zabić przez tą sztuką. Jest 1% szans że może się uwolnić. (Poziom:E.Jounin, Sannin)
Moja karta postaci
My body is as stone, my immortal soul beguile . It beguile power supernatural, because blood of warrior floats in veins. My friends are from with I, but I am with them . They help me, but I help memorial their.
Wszystko spoko ale jakie są umiejętności dla osób które wybrały specjalizację GenJutsu?
Mistrz Założyciel
Przepraszam, zapomniałem. Już to poprawiłem.
Moja karta postaci
My body is as stone, my immortal soul beguile . It beguile power supernatural, because blood of warrior floats in veins. My friends are from with I, but I am with them . They help me, but I help memorial their.
Mistrz Założyciel
Proszę bardzo.. uzupełnij swoją KP.
Moja karta postaci
Oto i on. Uzupełnij KP
III Zasady dla ciebie, Goście:
I. Szanuj innych!
II. Nie przeklinaj!
III. Pisz poprawnie!